Pop up -Kirppis su 7.5.2023

Pop up -Kirppis su 7.5.2023

Keljon kauppakeskuksella järjestetään ilmainen Pop up -Kirppis sunnuntaina 7.5.2023 klo 12-15.
Tule myymään itsellesi turhat ja ylimääräiset tavarat tai tule tekemään mahtavia löytöjä!
Kirppis järjestetään ulkona kauppakeskuksen parkkipaikalla ja yhden myyntipaikan koko on 1 parkkiruutu. Myytäväksi käy kaikki käytetyt tavarat, vaatteet, lelut, urheiluvälineet, astiat ym mutta ei elintarvikkeet tai jälleenmyyntituotteet. Myyntipaikat jaetaan paikan päällä ilmoittautumisen yhteydessä, tarkkaa sijaintia ei voi etukäteen varata. Varaa itsellesi ilmainen myyntipaikka sähköpostiviestillä info@keljonkauppakeskus.fi. (Myyntipaikkoja rajallinen määrä)
KAIKKI MYYNTIPAIKAT OVAT LOPPUUN VARATTUJA!
Ohjeita myyjille:
– Varaa ilmainen myyntipaikka lähettämällä viestiä sähköpostitse osoitteeseen info@keljonkauppakeskus.fi osoitteeseen. Ilmoittautumiseen tarvitaan myyjän nimi ja sähköpostiosoite.
– Kun saavut paikan päälle ilmoittaudu ensin ilmoittautumispisteellä kauppakeskuksen pääovien lähellä. Ilmoittautumisen yhteydessä saat tietoosi myyntipaikkasi sijainnin.
– Ilmoittautuminen alkaa klo 11, jonka jälkeen pääsee valmistelemaan myyntipistettä.
– Virallisesti Kirpputori on auki klo 12-15, ja sinä aikana autolla ei saa liikkua alueen sisällä.
– Myyntipaikka on yhden parkkiruudun kokoinen, eikä siihen ole mahdollista saada sähköä tai mitään varusteita paikan päältä. Parkkiruutuun voi ajaa autolla, mutta huomioithan että tällöin myyntitilasi pienenee ja auton saa siirtää pois vasta tapahtuman loputtua klo 15.
– Myyjä on vastuussa omista myytävistä tavaroistaan ja hinnoitteluista.
Pop up -Kirppis järjestetään Keljon kauppakeskuksen kevätkarkeloiden yhteydessä, ja järjestävä taho on Keljon kauppakeskuksen kauppiasyhdistys ry.