Pop up Kirppis su 24.4.2022

Pop up Kirppis su 24.4.2022

Keljon kauppakeskuksella järjestetään ilmainen Pop up Kirppis sunnuntaina 24.4.2022 klo 12-14. Tule myymään itsellesi turhat ja ylimääräiset tavarat tai tule tekemään mahtavia löytöjä! Kirppis järjestetään ulkona kauppakeskuksen parkkipaikalla ja yhden myyntipaikan koko on 1 parkkiruutu.
Myytäväksi käy kaikki käytetyt tavarat, vaatteet, lelut, urheiluvälineet, astiat ym mutta ei elintarvikkeet tai jälleenmyyntituotteet. Myyntipaikat jaetaan ilmoittautumisen yhteydessä, tarkkaa sijaintia ei voi etukäteen varata. Varaa itsellesi ilmainen myyntipaikka sähköpostiviestillä info@keljonkauppakeskus.fi.
Ohjeita myyjille:
– Varaa ilmainen myyntipaikka lähettämällä viestiä sähköpostitse info@keljonkauppakeskus.fi osoitteeseen.
– Kun saavut paikan päälle ilmoittaudu ensin ilmoittautumispisteellä kauppakeskuksen pääovien edustalla. Ilmoittautumisen yhteydessä saat tietoosi myyntipaikkasi sijainnin.
– Ilmoittautuminen alkaa klo 11, jonka jälkeen pääsee valmistelemaan myyntipistettä.
– Virallisesti Kirpputori on auki klo 12-14.
– Myyntipaikka on yhden parkkiruudun kokoinen, eikä siihen ole mahdollista saada sähköä tai mitään varusteita paikan päältä.
– Myyjä on vastuussa omista myytävistä tavaroistaan ja hinnoitteluista.
Pop up Kirppis järjestetään Keljon kauppakeskuksen kevätkarkeloiden yhteydessä, ja järjestävä taho on Keljon kauppakeskuksen kauppiasyhdistys ry.