Kuntosali Punttis

Punttis on Keljon Kauppakeskuksen oma kuntosali, joka sijaitsee lasten leikkipaikka Leikkiksen vieressä. Kuntosali on auki keskuksen aukioloaikojen mukaan, eli treenaamaan pääsee helposti vaikkapa kauppareissun yhteydessä! Kaikissa Punttikseen liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä meihin sähköpostitse osoitteeseen kuntosalikeljo@gmail.com.

Punttikselta löytyy monipuolisesti laitteita ja paljon vapaapainoja, joiden avulla pystyt treenaamaan monipuolisesti. Aerobista kuntoa voi kehittää juoksumatolla, crosstrainerilla ja kuntopyörällä. Tarjolla on myös paljon erilaisia kuntoiluvälineitä kuten kuminauhoja, jumppapallo, hyppynaru, lisäpainovöitä ja paljon muuta.

Punttiksella treenaaminen maksaa 14,90€/kk ja ensimmäisen maksuerän yhteydessä peritään aloitusmaksu 9,90€. Kuntosalin jäsenyys maksetaan aina 1 kk eteenpäin ja jos jostain syystä haluat lopettaa treenaamisen ilmoita asiasta kuntosalikeljo@gmail.com osoitteeseen. Jäsenyys on voimassa aina kuluvan kuukauden loppuun asti ja jäsenyyden purku edellyttää aina kuntosalikortin palauttamista.

Maksuvälineenä ei toistaiseksi käy e-passi, Smartum ym. Lisätietoja saa sähköpostitse kuntosalikeljo@gmail.com.