Suomen ensimmäisen RC Play Action Parkin avajaiset la 24.2.

Suomen ensimmäisen RC Play Action Parkin avajaiset la 24.2.

Suomen ensimmäinen RC Play Action Park avaa ovensa Keljon Kauppakeskukseen.

RC Play on täysin uusi konsepti tuoda koko perheen ajanviete- ja harrastuspaikka ostoskeskukseen. Alan harrastajille avattavan erikoismyymälän lisäksi tiloihin on suunniteltu useita erityyppisiä toiminta-alueita. Rc-autoradoille ja maisemoidulle Offroad maastoalueelle vuokrataan harrastajille autoja, drone alueelle helikoptereita ja vesialtaalle moottori- ja purjeveneitä. Lisäksi on simulaattorialue lennokeille, koptereille ja droneille.

Vuokralaitteilla pääsee kokeilemaan esim. Land Rover maastoautoa, mattoradalle nopeaa ralliautoa. Kun maassa kulkevat laitteet ovat tulleet tutuksi, voidaan siirtyä yläilmoihin lentosimulaattorilla tai lentää radalla Kyosho Drone Racer kopterilla.

Harrastuspaikkojen vaikeusasteet on suunniteltu siten, että kiinnostus ja soveltuvuus sopii lapsista aikuisiin. Etenkin maastoalue on rakennettu luonnonmukaisin materiaalein. Alueelta löytyy kiveä, kivituhkaa, hiekkaa, vettä vesiputouksineen. Puusto ja nurmialue on toki vain ikivihreää.

Sisustuksella on pyritty rauhoittamaan tila harrastajia kiinnostavaksi. Harmooninen yleisvalaistus kohdevalaistuksella täydennettynä luo omaperäisen ja uniikin tunnelman tilalle. Tilaan tulee myös harrastukseen liittyvää taidetta.

RC Jyväskylällä alkaa nyt 10. toimintavuosi ja toiminnan laajentuessa henkilöstöä palkataan lisää.

RC Play Action Parkin ja RC Jyväskylän myymälän ohjelmallisia avajaisia vietetään lauantaina 24.2.2018 klo 10 alkaen.